Wally van der Eerden


Met oog voor kernwaarden en gestelde doelen ontwikkelt en implementeert Wally strategie in pragmatisch en resultaatgericht beleid.

Als consultant bij Berenschot, jurist en HR-manager bij verschillende multinationals en een zorgverzekeraar verbond zij mensen van verschillende (bedrijfs) onderdelen met elkaar om een gezamenlijk resultaat te bereiken waarbij ieder steeds de regie houdt over zijn eigen werkgebied. Het vinden en motiveren van de juiste mensen om de goede chemie te bereiken is dan ook haar kernactiviteit.

Door een tijd in deze bedrijven ism de maatschappij te opereren, dichtbij politiek en regelgeving, heeft zij kennis opgedaan van samen leven, werken, genieten en leren. Hierdoor is Wally in staat concepten te ontwikkelen en die met bezieling en dynamiek te laten werken.

Zo ook de filosofie van Isabella: inspireren en stimuleren zorgt voor interactie en betrokkenheid en daarmee perspectief en toekomst. Eigen inbreng en zelfstandig functioneren staan centraal voor de invulling van wonen, werken, educatie en recreatie. Dit wordt aangeboden in een samenleving van gastgerichtheid en vitaliteit. In samenwerking met regionale onderwijsinstellingen creeert zij (educatieve) projecten ter ondersteuning van deze filosofie.

wally@isabellagroep.nl

06 21 57 45 21