Jeannette Saatrube Vernooij


undefined

Stevig zakelijk creatief en sociaal bewogen. Aandacht voor de Toekomst is het motto van Smart Partner & Co, waarbij betrokkenheid en activeren van mensen kern van de aanpak is. Het verbinden van mensen, waarden en ideeën met de blik op de toekomst.

De kern van het werk van Jeannette is strategieontwikkeling. Het vertalen naar tactisch niveau en het in beweging zetten van strategie, onder andere middels het mobiliseren van mensen en groepen. Jeannette heeft ruime ervaring als Senior Procesmanager bij Boer & Croon Strategy and Management Group, P2 managers, Lemon Innovation en Smart Partner & Co. Daar ontwikkelt zijn nieuwe concepten en realiseert zij uiteenlopende vernieuwingsopgaven bij diverse bedrijven en instellingen. Daarnaast was zij vijf jaar Operationeel Directeur (inkoop, operations, HR, productontwikkeling) bij Fatboy, een internationaal lifestylebrand. Succesvol bouwde zij mee aan een explosief groeiende organisatie. 

Binnen Isabella Groep heeft Jeannette de regie op de Branding en Positionering en op de ontwikkeling van het samenlevingsconcept voor Fort Isabella. De vertaling van het concept naar invulling van het Kloppend Hart en de diverse pijlers, evenals verbindingen tussen de functies en de omgeving. Specifieke ervaring ligt op het vlak van vitale invulling van de diverse zorg die op Fort Isabella geboden wordt. 

jeannette@isabellagroep.nl

06 55 33 11 13