EscapeRoom Vught


Ben jij in staat om samen met je vrienden, gezin, team of collega’s de code van de speelse en mysterieuze Isabella te kraken en zo uit haar kamer te ontsnappen?

Dichtbij ‘s-Hertogenbosch, in een oude Spaanse nederzetting, bestaat de mogelijkheid om samen met je vrienden, familie of bedrijf dé sensatie van dit moment te beleven: EscapeRoom Vught | Fort Isabella.

Door het oplossen van lastige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen en andere slimmigheidjes dienen groepen van 3 tot 8 personen binnen 60 minuten zien te ontsnappen uit de mysterieuze ruimte. Het team dient, naast een goede samenwerking, stressbestendig, vindingrijk, kritisch en creatief te werk te gaan om de code binnen de tijd te kraken..

Het fort werd in de Tachtigjarige Oorlog door de Spanjaarden gebouwd om ‘s-Hertogenbosch van De Nederlanden te beschermen. De kamers van EscapeRoom Vught zijn volledig gethematiseerd op haar karakteristieke locatie met een rijke historie en uitstraling: het oude Fort Isabella. De schitterend ruime kamers en het uitdagende spel nemen deelnemers terug naar de 17e eeuw, toen het fort haar hoogtijjaren kende en de verdediging in volle gang was. Door in de huid te kruipen van die strijdbare Nederlanders raken jullie per ongeluk opgesloten en is het uiteraard zaak om zo snel mogelijk te ontsnappen!

Er zijn twee verschillende kamers om uit te ontsnappen. Per kamer is het maximaal 8 personen. Kom langs en ga de uitdaging aan!Voor meer informatie, openingstijden, reserveringen etc, ga naar www.escaperoomfortisabella.nl.